19 ilçe sağlam, modern ve güvenli yollarla buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa'dan Kaş'a kadar geniş bir coğrafyada vatandaşları sağlam, güvenli ve modern yollarla buluşturuyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelerde özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlar için büyük öneme sahip yollarda bakım-onarım çalışmaları aralıksız sürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yeni yollar açarken, yol güvenliğini artırmak için asfalt çalışmalarına da titizlikle devam ediyor.

KIRSAL YOLLARINA 61 MİLYON TL

Daha önce hiç asfaltla tanışmamış birçok mahallenin yolunu asfaltla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşın yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Başkan Muhittin Böcek’in göreve başladığı 8 Nisan 2019 tarihinden bu yana 19 ilçede kırsal mahalle yollarına 61 milyon 803 bin TL’lik yatırım yaptı. Kırsal alan ekipleri toplam 252 kilometre sathi kaplama asfalt, 12 kilometre sıcak asfalt, 522  kilometrelik de stabilize yol çalışması gerçekleştirdi.

EKİPLER YAZ KIŞ ÇALIŞIYOR

Torosların zirvesinden yaylalara, grup ve mahalle yollarına kadar yaz kış demeden çalışma yapan ekipler, 26 kilometre yeni yol açarken, 120 kilometre yol bakım çalışması yürüttü. Ekipler asfalt yama tamiratı için de 6 bin 250 ton asfalt kullandı. 3 bin 216 km’lik yolda greyderli bakım 223 km heyelan çalışması, 2 bin 458 km de karla mücadele çalışması gerçekleştirildi.  Haber Merkezi

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı