205 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi

Adana'da polisin bir adrese yaptığı baskında 205 litre sıvı metamfetamin ele geçirilirken, kaçmaya çalışırken yakalanan 4 zanlı tutuklandı.

Adana'da polisin bir adrese yaptığı baskında 205 litre sıvı metamfetamin ele geçirilirken, kaçmaya çalışırken yakalanan 4 zanlı tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüreğir ilçesi Ali Hocalı Mahallesi'ndeki bir depoda uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmada 4 şüphelinin, sıvı metamfetamini içerisine çeşitli kimyasallar karıştırarak çoğalttığını tespit etti. Operasyon için harekete geçen narkotik polisi, tekstil malzemelerini saklamak için kiralandığı belirlenen depoya 10 ekip ve zırhlı araçlarla baskın yaptı. Polisin geldiğini gören içerideki şüpheliler M.T. (32), İ.K. (42) ile yabancı uyruklu R.F. (42) ve M.K. (43) koşarak, kaçmaya başladı. Dikenli tellerden tırmanarak boş arazide koşan şüpheliler, polisin takibiyle yakalandı. Depoda arama yapan ekipler, 205 litre sıvı metamfetamin, 62 litre asetik anhidrit ve 75 litre ara kimyasal maddeler ele geçirdi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen şüpheliler, haklarındaki suçlamaları reddedip, uyuşturucu maddeden haberlerinin olmadığını öne sürdü. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Manşetler

Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Antalya’da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı
Antalya’da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı
Adana’da kuvvetli rüzgar ağaçları söktü, çatıları uçurdu
Adana’da 11 firari hükümlü yakalandı