27 yaşındaki gencin doğum günü ertesinde şüpheli ölümü

Antalya'nın Kepez ilçesinde, dün doğum günü olan ve Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan 27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, dün doğum günü olan ve Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan 27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 08.30 sırasında Esentepe Mahallesi 5408 sokak üzerindeki 9 katlı apartmanın birinci kat dairesinde meydana geldi. KPSS'ye hazırlanan ve dün doğum günü olan 27 yaşındaki İsmet Özgün, gece saatlerinde odasına geçerek uyudu. Sabah ailesi tarafından odasına girilen genç, yerde hareketsiz şekilde bulundu. Aile çocuklarını uyandıramaması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Özgün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan Özgün'ün yakınları bina önünde büyük üzüntü yaşadı. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Özgün'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Herhangi bir hastalığı ve kötü alışkanlığı bulunmayan Özgün'ün, genelde hasta annesine baktığı ve dün de doğum günü olduğu öğrenildi.

Manşetler

Burdur’da 1 milyon değerinde sahte altın sattılar, polisten kaçamadılar
Döşemealtı’nda bin 104 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi davasında karar açıklandı
Tarsus’ta kahve ve derneklere kumar baskını
Kapkaç şüphelisi çaldığı kolyeyle yakalandı
Okulda akran zorbalığı iddiası: 15 yaşındaki öğrencinin çenesi kırıldı
Hafif ticari aracın çarptığı midibüs devrildi: 7 yaralı
Mersin’de yaya geçidindeki kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi
Teravih namazına giderken kazada hayatını kaybetti, kaza anı kamerada