30 metrelik falezlerden düşme ihbarı deniz polisini alarma geçirdi

Antalya'da 30 metre yükseklikteki falezlerden bir kişinin denize düştüğü ihbarı, deniz polisini alarma geçirdi.

Antalya'da 30 metre yükseklikteki falezlerden bir kişinin denize düştüğü ihbarı, deniz polisini alarma geçirdi. Yapılan incelemede, bir şahsın 2-3 metrelik yükseklikten toprak zemine düşüp, yaralanmadan olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı'nda saat 14.40 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, falezlerdeki kayalık alandan bir kişinin düştüğünü görenler 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Şahsın denize düştüğü ihtimaline karşı bölgeye deniz polisi de sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, bir kişinin yaklaşık 2-3 metre yükseklikten toprak zemine düştüğünü ve yaralanmayıp olay yerinden ayrıldığını tespit etti.

Manşetler

Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı
Fuhuş soruşturmasında 3. dalga: İş vaadi ve 17 yaş iddiası
Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplama girişimi jandarmaya takıldı
Yalvaç’ta trafikte kavga eden 2 kişi tutuklandı, 360 bin lira ceza uygulandı
Manavgat’ta insan ticareti operasyonu: 14 yabancı uyruklu mağdur kurtarıldı
Alanya’da havalandırma bacasına düşen kedi ekipler tarafından kurtarıldı
Gazipaşa’da 146 kök kenevir ve 1 kilo 150 gram esrar ele geçirildi