3,70 kırat pırlanta yüzüğün önce fotoğrafını çekti, sonra imitasyonuyla değiştirdi

Antalya'da müşteri gibi girdiği kuyumcudan yaklaşık 1 milyon 250 bin TL değerindeki 3,7 kırat pırlanta yüzüğü çalan 3 şüpheli yakalandı.

Antalya'da müşteri gibi girdiği kuyumcudan yaklaşık 1 milyon 250 bin TL değerindeki 3,7 kırat pırlanta yüzüğü çalan 3 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerine müşteri gibi gelen 3 şüpheli, önce yüzüğün fotoğrafını çekti. Daha sonra yine aynı iş yerine gelen şüpheliler aynı yüzüğü isteyip el çabukluğuyla imitasyonu ile değiştirdi. 35 bin euro (yaklaşık 1 milyon 250 bin TL) değerindeki yüzüğün çalınmasıyla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan detaylı kamera incelemeleri ve saha çalışmaları neticesinde şüphelileri yakaladı.

Olayı birlikte gerçekleştiren A.S., S.K. ve M.Z. isimli yabancı uyruklu şahıslar yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Manşetler

İskenderun’da ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı
Motokurye kız çocuğuna çarptı, o anlar güvenlik kamerasında
Sera işçisi genç kadının şüpheli ölümünde 4 kişi gözaltına alındı
Sürücüsü markete gitti, el freni çekilmeyen otomobil ana yola çıktı
Metruk binada ölü bulunmuştu: Cinayet 280 saatlik kamerayla çözüldü
Reyhanlı’da evden hırsızlık şüphesiyle tutuklandı
Parke taşıyla camları kırıp iş yerini soyanlar tutuklandı
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 2 ağır yaralı
Böcek’in başdanışmanı Cem Oğuz gözaltına alındı