4 milyon TL değerinde 180 kilogram tütün ele geçirildi: 3 gözaltı

Adana'da polis, piyasa değeri 4 milyon TL olan 180 kilogram kaçak tütün ile 4 bin 680 kaçak sigara ve 229 kilogram kaçak çay ele geçirdi, 3 şüpheli yakalandı.

Adana'da polis, piyasa değeri 4 milyon TL olan 180 kilogram kaçak tütün ile 4 bin 680 kaçak sigara ve 229 kilogram kaçak çay ele geçirdi, 3 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Sarıçam ce Ceyhan ilçelerinde çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Sarıçam ilçesinde bir tırda piyasa değeri 4 milyon TL olan 180 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. 6 bin paket halinde bulunan kaçak tütün ile tıra el konuldu. Çalışmasını sürdüren ekipler, Ceyhan ilçesinde ise bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 4 bin 680 kaçak sigara ve 229 kilogram kaçak çay ele geçti.

Kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yapılan iki operasyon 3 şüpheli gözaltına alındı.

Manşetler

Kaza sonrası korku dolu anlar: Tır şoförü, camını kıran sürücünün aracına çarpıp kaçtı
Osmaniye’de otomobil park halindeki vince çarptı: 1 yaralı
Isparta’da besihane yangını: Binlerce saman ve yonca balyası zarar gördü
Aksu’da otomobil ile tır çarpıştı
Alanya’da safari aracı devrildi: 11 yaralı
Uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı
Tutuklanan Yeni Parti Burdur İl Başkanı Ayten için parti yöneticiliğinden kısıtlama geldi
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Otomobille çarpışan motosikletlinin yola savrulduğu anlar kamerada
Osmaniye’de iş makinesi devrildi, operatör yaralandı