40 gün önce oğlunu kaybeden Safiye Soyman, Yeşilbaşköy’de oğlunun anısına mevlit okuttu

Burdur'un Ağlasun ilçesinde 40 gün önce hayatını kaybeden Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'ün anısına yaşadığı köyde mevlit okutulup yemek dağıtıldı.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde 40 gün önce hayatını kaybeden Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'ün anısına yaşadığı köyde mevlit okutulup yemek dağıtıldı.

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın, yıllardır multiple sekleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz 27 Temmuz'da hayatını kaybetti. Oğlunu kaybeden Soyman, evladı için Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaşköy'de mevlit okuttu ve yemek dağıttı. Kızı Ümran Akaröz ile birlikte köydeki komşularına yemek dağıtan Soyman, oğlunun hatırasını yad etti.

Oğlunun çok sevdiği Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy'ü hiç unutmayacaklarını söyleyen Safiye Soyman, "Vallahi o kadar güzel bir topluluk oldu ki oğlumu yalnız bırakmadılar. Oğlumun vefat ettiği köy Yeşilbaşköy. Kırkını burada yapalım dedik. Allah razı olsun köy halkı bizi yalnız bırakmadı. Binlerce insan geldi. Allah razı olsun, duasını yaptırdık. Evde de biraz sonra mevlit yapacağız, Kur'an-ı Kerim okunacak. Köyde oğlumun anısına yemek verdik. Gelenlerin ayaklarına sağlık. Burası hep yaşayacak. Oğlum çok seviyordu Yeşilbaşköy'ünü. Altı ay burada yaşıyordu, altı ay da Bodrum'da yaşıyordu. Onun için hiç unutmayacağız. Gelen bütün köydeki dostlarımız şeref verdiler, Allah razı olsun. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Oğlumun mekanı cennet olsun. Zaten biliyorsunuz çok genç vefat etti. Bütün arayan soran herkese, gelen giden herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Oğlumun vefatıyla Türkiye yerinden oynadı, ne kadar seviliyormuş benim oğlum. Allah razı olsun herkesten, çok teşekkür ederim" dedi.

Manşetler

Dereye uçan operatörü kurtaran 4 itfaiye personeli, oksijen zehirlenmesi yaşadı
Adana’da parktaki kuş yuvasını parçaladılar
Antalya’daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 3 gencin Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olduğu ortaya çıktı
Antalya’daki otobüs kazasında ölü sayısı 10’a yükseldi
Lüks otomobil park halindeki otobüse çarptı
Otelin otoparkında bir kişi başından vurulmuş halde bulundu
Antalya’da otobüs kazasında ölenlerin isimleri belli oldu
Dev kayalar yola düştü, ulaşım durma noktasına geldi
Yaralıya ilk müdahale tesadüfen olay yerinden geçen acil doktorundan
Burdur’da 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada isimler belli oldu