5 suç dosyasından 108 yıl hapis cezasıyla aranan zanlı tutuklandı

Hatay'da cinsel istismar suçu da dahil çeşitli suçlardan aranan ve toplamda 108 yıl 11 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Hatay'da cinsel istismar suçu da dahil çeşitli suçlardan aranan ve toplamda 108 yıl 11 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısları yakalamaya yönelik çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede 5 Mayıs günü yapılan çalışmada Mansurlu Mahallesi'nde; 12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından oluşan 5 dosyadan toplamda 108 yıl 11 ay hapis cezasıyla aranan şahıs M.S. yakalandı. M.S., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Burdur’da gerçeğini aratmayan yangın ve KBRN tatbikatı
Isparta’da kontrolden çıkan kamyon şarampole devrildi, sürücü yaralandı
10 gündür otogarda yaşayan avukat oturduğu yerde hayatını kaybetti
Dayısının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden kadının cenazesi ailesine teslim edildi
Adana’da torbacı olduğu öne sürülen şahıs canlı yayında intihar etti
Tırın altında kalan karayolları işçisi hayatını kaybetti
Sokak ortasında vahşice öldürüldü: 19 yaşındaki genç defalarca bıçaklandı
Komşusunu sokak ortasında vurup ağır yaraladı
Antalya’da JASAT’tan 72 saatlik operasyon: 203 aranan şahıs yakalandı
Kahramanmaraş’ta kaçakçılıkla ilgili 4 şüpheli yakalandı