6 katlı binanın yerle bir olduğu anlar kamerada

Depremin vurduğu Hatay'da kontrollü olarak iş makinasıyla yıkılan 6 katlı binanın yerle bir olma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Depremin vurduğu Hatay'da kontrollü olarak iş makinasıyla yıkılan 6 katlı binanın yerle bir olma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hatay'da asrın felaketinde çok sayıda bina yerle bir olmuş, binlerce binada hasar görmüştü. Kentte yürütülen çalışmalar neticesinde ağır hasarlı binaların yıkımında sona gelindi. Asrın felaketinin yıl dönümüne sayılı günler kalaysa mahkeme sürecindeki binaların durumları netlik kazanmaya devam ediyor. Antakya ilçesi Aksaray Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan 6 katlı binada iş makinasıyla kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken binanın yerle bir olduğu anlar kameraya yansıdı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta pompalı tüfekli saldırı: 1 ağır yaralı, 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de DEAŞ operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Manzara keyfi hastanede son buldu
Dövüş köpeği üretip yavruların kulaklarını kesen işletmeye 323 bin TL ceza
Yola savrulan motosikletin sürücüsü kaskı sayesinde kurtuldu
Antalya’da ATV dereye uçtu, yaşlı adam hayatını kaybetti
Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı