6 katlı hastanenin devasa bloku kağıt gibi yerle bir oldu

Hatay'da depremde hasar alan 6 katlı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bir blokunun yıkılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hatay'da depremde hasar alan 6 katlı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bir blokunun yıkılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ağır hasar almıştı. 2017 yılında hizmete açılan Hatay Eğitim Araştırma Hastanesinin geçtiğimiz günlerde yıkımına devam ediliyor. Antakya ilçesi Uydukent Mahallesi'nde bulunan 6 katlı hastanenin bir bloku, iş makinesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Binanın yıkılma anıysa kameralara yansıdı. Hastanenin bir blokunun yıkımı esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Manşetler

Alev topuna dönen otomobile ilk müdahale kadın itfaiyeciden
Yayla yolunda uçurumdan uçan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
10 milyar liralık Hazine taşınmazı soruşturmasında 10 tutuklama
Balıkçı Barınağı’ndaki yangının ardından geriye demir yığınına dönen tekneler kaldı
Burdur’da tarım arazisi yangında küle döndü
Adana polisi NARKOTIR ile vatandaşları bilgilendirdi
Adana’da saka kuşlarını kaçak avlayan kişiye 297 bin 608 lira ceza
Geri manevra yapan baba, ölümüne sebep olduğu bebeğinin cenazesini gözyaşları arasında teslim aldı
Yol yapımı çalışmasında trafik kazası: 1 ölü
Adana’da uyuşturucu operasyonu: Esrar ve Hint keneviri ele geçirildi