7 bin liralık dondurma dolu sepeti çaldı, marketten alışveriş yaparcasına yoluna devam etti: O anlar kamerada

Hatay'da bir işletmenin dondurma dolabından yaklaşık 7 bin TL değerinde dondurma çalan şüpheli, güvenlik kamerasına yakalandı.

Hatay'da bir işletmenin dondurma dolabından yaklaşık 7 bin TL değerinde dondurma çalan şüpheli, güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde; şahsın rahat tavırlarla dondurma çalması pes dedirtti.

Olay, İskenderun ilçesi Numuneevler Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi, işletmenin önündeki dondurma dolabına yaklaşarak rahat tavırlarla dolabın içindeki en pahalı dondurmaları sepete doldurdu. Şüpheli, hiçbir şey olmamış gibi pes dedirtircesine bölgeden uzaklaştı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Tunç, olayın ardından dolabı her gece kilitlemeye başladığını söyledi.

İşletme sahibi Ömer Tunç (40), durumu gece fark ettiğini belirterek, "Salı günü saat 10.15 civarında bir şahıs gelip dolabın içerisindeki tüm ürünleri alıp gidiyor. En pahalı dondurmaların tamamını almış. Yaklaşık 7 bin TL'lik bir kaybım var. Görüntüleri inceledikten sonra olayın farkına vardım. Şu an için beklemedeyim, eğer şahıs bulunursa şikayetçi olacağım. Normalde burası nezih bir mahalle, kimsenin kimseye zararı olmaz ama bu olay gerçekten beni çok şaşırttı" dedi.

Manşetler

Arsuz’da kepçeyle çarpışan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu
Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 250 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu
Kendilerini yetkili teknik servis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı
Oğlunun cezasına yetişti, kendi cezası daha ağır oldu
Beton pompası üzerine düşen işçi öldü
1.5 kilo metamfetamin iki kadın kuryenin bağırsak ve midesinden çıktı
Kurallara uymayan motosiklet sürücülerine 1 milyon 266 bin TL ceza