8 yaşındaki karate sporcusu Enes hayatını kaybetti

Isparta'da geçen yıl beyin tümörü teşhisi konulan karate sporcusu 8 yaşındaki Enes Gündaşlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Isparta'da geçen yıl beyin tümörü teşhisi konulan karate sporcusu 8 yaşındaki Enes Gündaşlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gündaşlı, Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde toprağa verildi.

Isparta Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 2. sınıf öğrencisi ve Karataş Spor Kulübü karate sporcusu Enes Gündaşlı'ya (8) 27 Ekim 2023 tarihinde beyin tümörü teşhisi konulmuştu. 3 kez ameliyat olan ve zor bir süreç geçiren minik sporcu, 29 Temmuz 2024 tarihinde Antalya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Enes Gündaşlı, 2023 Türkiye Minikler Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Keçiborlu'da toprağa verildi

Enes Gündaşlı'nın antrenörü Kadir Karakaş, Enes'in 5 yaşında karate sporuna başladığını belirterek, "Enes çok hareketli ve yetenekli bir çocuktu. Ailesinin desteğiyle karate sporunda çok güzel başarılara imza attı. 2023 Türkiye Minikler Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Çok çalışkan ve disiplinli bir sporcumuzdu, Balkan Şampiyonu Melih ağabeyi gibi saçlarını uzatmak için çok uğraştı. Hep onu örnek alırdı. Hayali 2024 Balkan Şampiyonu olmaktı. Çok üzgünüm, çok üzgünüz" dedi.

Enes Gündaşlı, bugün Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde toprağa verildi.

Manşetler

Antalya’da genç kadının ölümüyle ilgili eşi tutuklandı
Dünyaca ünlü sahilde can pazarı: 2 kardeş kurtuldu, kuzen hayatını kaybetti
Konya-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Adana’da otomobil sulamana kanalına düştü
Pencereden bakan ev kedisi itfaiyeyi alarma geçirdi
Motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü ağır yaralandı
Foseptik çukuruna düşen 10 yaşındaki çocuk operasyonla kurtarıldı
Antalya’da eğlence mekanını kurşunlayan şüpheli tutuklandı
Burdur’da 5.7 büyüklüğündeki deprem tatbikatında gerçeği aratmayan görüntüler
Sahil kenarındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor