Abartı egzoz ve modifiyeli araçlara denetim

Isparta'da polis ekiplerince yapılan denetimlerde Isparta'da yapılan denetimlerde 500 şahıs ve 296 araç kontrol edildi.

Isparta'da polis ekiplerince yapılan denetimlerde Isparta'da yapılan denetimlerde 500 şahıs ve 296 araç kontrol edildi. Kusurlu bulunan araçlara idari işlem uygulandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde gürültü kirliliği ve trafik güvenliğini tehdit eden abartı egzozlu, modifiyeli araçlar ve motosikletlere yönelik denetimler gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalar kapsamında; Modernevler, Yeşilçiler, Zafer, Yenice, İstiklal, Karaağaç, Fatih, Ayazmana, Gökçay Kavşağı, Çayboyu, Davraz, Çünür ve Emre Mahalleleri ile farklı noktalarda kontroller yapıldı. Denetimlerde, toplam 500 şahıs, 296 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Kusurulu bulunan araç ve sürücülere idari işlemler uygulandı.

Manşetler

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi
Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek’in cenazesi adli tıptan alındı
Kahramanmaraş’ta bebeğe şiddet uygulayan hemşireye 5 yıl 10 ay hapis