Ablası tarafından silahla vurulan 17 yaşındaki Eylül kurtarılamadı

Hatay'da ablası tarafından silahla başından vurularak ağır yaralanan 17 yaşındaki Eylül, 7 günün ardından hayata tutunamayarak vefat etti.

Hatay'da ablası tarafından silahla başından vurularak ağır yaralanan 17 yaşındaki Eylül, 7 günün ardından hayata tutunamayarak vefat etti.

Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi'nde 6 Ocak günü yaşanan olayda, ailesiyle birlikte yaşadığı konteynerde 17 yaşındaki Eylül M., baş kısmından yaralı halde bulunmuş ve hayati tehlikeyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yoğun çalışmalarıyla Eylül'ü vuranın ablası E.M. olduğu ortaya çıkmış ve şahsa silah temin edenlerin ise S.Y., D.S. ile M.Ç. oldukları belirlenmişti. Olay yerine yaklaşık 200 metre uzaklıkta tavuk kümesinde olayda kullanıldığı değerlendirilen; 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 1 adet 7.65 mm fişek ele geçirilmişti. Gözaltına alınan 3 şahıs geçtiğimiz gün sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Kardeşini silahla vuran 19 yaşındaki abla E.M.'nin ise akıl sağlığının tespiti için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmasına karar verilmişti.

Defne Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 7 gündür yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki Eylül sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Eylül'ün Mağaracık Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Manşetler

Kaş’ta Caretta Caretta yuvalama alanları jandarma korumasında
Adana’da otomobil dereye düştü: 2 ölü, 1 yaralı
Alanya’da lastiği patlayan kamyonet kaza yaptı: Sürücü hayatını kaybetti
Isparta’da 20 yıl 9 ay 12 gün hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Mersin’de torbacılara yönelik operasyonda 4 şüpheli tutuklandı
Mersin’de fuhuş operasyonu: 5 tutuklama
Manavgat’ta otelin personel lojmanında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Antalya’da kaçak tütün operasyonunda 365 kilo tütün ele geçirildi
Yalvaç’ta kamyonla çarpışan motosikletli, kaskı sayesinde kazayı ağır yaralanmadan atlattı
Mersin’de 4 gündür kayıp olan kız çocuğu bulundu