Adalet Bakanı Tunç: "Adana’ya hakim evi kazandırabiliriz"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adana'ya 70 odalı hakim evi kazandırabiliriz. Valimizden Göltepe tesisleri yanındaki yeri istedik" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adana'ya 70 odalı hakim evi kazandırabiliriz. Valimizden Göltepe tesisleri yanındaki yeri istedik" dedi.

Bir dizi ziyaret için Adana'ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı temel atma töreninin ardından Valiliği ziyaret etti. Bakan Tunç, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçti. Burada partililerle bir araya gelen Tunç, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Adana'mızda hükümetimizin birçok yatırımı var. Bakanlığımızın da birçok yatırımı var. Adana yeni adliye binası başta olmak üzere buraya adliye mahkemesi, bölge idare mahkemesi, hizmet binaları ve diğer ilçelerimizdeki işte geçen yıl Kozan Adliyesi'nin açılışını yapmıştık. Şimdi Karataş'la devam eden bir adalet binamız var. Onu da inşallah tamamlayacağız. Göltepe tesislerinin yanındaki araziyi valimizden istedik. Eğer orayı verirlerse Adalet Bakanlığına, 70 odalı bir hakim evi kazandırabiliriz. Hakim evi dediğimiz zaman vatandaşlarımız da orada konaklayabiliyor. Adana'ya gelen misafirler orada kalabiliyor. Bu anlamda böyle bir hizmeti, eseri de Adana'mıza kazandıralım istedik" dedi.

Manşetler

Mermer yüklü tırla kafa kafaya çarpışan otomobildeki çift hayatını kaybetti
Mersin’deki fabrika yangınında acı haber: 1 işçi hayatını kaybetti
İkinci el eşya satan iş yerlerine eş zamanlı denetim
Antalya’da 410 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı
Hatay’da ormanı yangını çıktı
Mersin’de yağ fabrikasındaki yangın havadan görüntülendi
Yağ fabrikasında korkutan yangın
Osmaniye’de kiler yangınında kedi ve yavruları kurtarıldı
Girdiği denizde hayatını kaybeden genç hakem son yolculuğuna uğurlandı
Yaya yolunu kullanan 3 tekerli motosiklet ile otomobil çarptıştı: 1 yaralı