Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı

Adana Barosu'nda staj dönemlerini tamamlayan 25 stajyer avukat, törenle ruhsatlarını aldı.

Adana Barosu'nda staj dönemlerini tamamlayan 25 stajyer avukat, törenle ruhsatlarını aldı.

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adana Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle ruhsatlarını alarak avukatlık mesleğine adım attı.

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adana Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle ruhsatlarını alarak avukatlık mesleğine adım attı. Törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ayça Kara Sığırcı, Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe ile meslektaşlarımız, aileleri ve yanlarında staj yaptıkları avukatlar katıldı.

Adana Barosu'nun her zaman meslektaşlarının yanında olacağını söyleyen Gökayaz, " Mesleği icra ederken ne kadar el ele omuz omuza olursak, dayanışma anlayışıyla çalışırsak mesleğin icrasını o kadar kolaylaştırmış oluruz. Bildiğiniz üzere mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımıza nefes olması amacıyla "Uyum Büromuzu" hizmete açmıştık. Şu anda 44 meslektaşımız büyük bir moralle, heyecanla ve dayanışmayla uyum büromuzda mesleki faaliyetlerini yürütüyorlar. Bugün aramıza katılan meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyor, başarılı bir meslek yaşamı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Gökayaz'ı, konuşmasının ardından yemin ederek cübbelerini giyip ruhsatnamelerini alan avukatları tebrik ederek başarılar diledi.

Manşetler

Kazada ölen 7 kişiye duygu dolu veda
Burdur’da traktör devrildi, sürücüsü yaralandı
Öğretmenin hayatını kaybettiği okulda eğitime 2 gün ara
Osmaniye’de yayla evine uyuşturucu baskını: 3 tutuklama
Jandarma çalınan 13 hayvanın izini sürdü: 3 büyükbaş sahibine teslim edildi
Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu
Trafikteki selektör tartışmasında bıçaklanıp dalağını kaybetti, 2 yıl sonra gelen kararla 2 sanık tutuklandı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı güvenlik kamerasında
Devrilen tırın altında kalarak hayatını kaybeden genç kadının cenazesi gözyaşlarıyla teslim alındı
Kozan’da 17 araca toplam 457 bin TL idari para cezası