Adana Demirspor, Badou Ndiaye’yi kadrosuna kattı

Adana Demirspor, daha önce Süper Lig'de Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'te de top koşturan Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Adana Demirspor, daha önce Süper Lig'de Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'te de top koşturan Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Uzun yıllar sonra yükseldiği Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve yeni sezonda daha üst sıraları hedefleyen Adana Demirspor, tecrübeli orta saha Badou Ndiaye'yi 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Ndiaye transferini sosyal medya hesabından, "Hayırlı olsun" diyerek duyurdu.

Badou Ndiaye hakkında

Süper Lig'de daha önce Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'te oynayan Senegalli Badou Ndiaye, geçtiğimiz sezonu Yunanistan'da Aris formasıyla geçirmişti.

Manşetler

Antalya’da son 2 haftada asayiş olaylarında 384 şahıs tutuklandı
Trafik kazası ucuz atlatıldı, ehliyetini yenilemeyen sürücüye ceza yağdı
‘Patent anlaşmasında sorun yaşandı’ yalanıyla 576 bin lira dolandırdılar
Ehliyetsiz ve muayenesi geçmiş motosikletle kaza yaptı 42 bin lira ceza uygulandı
Antalya’da kaçak silah operasyonu
Otogarda kapsamlı denetim: "28 yıldır ilk kez bu kadar rahatız"
Tufanbeyli’de çıkan yangında ev ve ahır küle döndü
İtfaiyeci babanın oğlunu mesai arkadaşları kurtardı
Lüks dairedeki yangın ev sahibini ağlattı
Eve giren hırsızlar yaklaşık 600 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı