Adana Demirspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını salonda sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, maçın hazırlıklarını salonda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, maçın hazırlıklarını salonda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde sürdüren Adana Demirspor, günün ilk antrenmanını salonda gerçekleştirdi. Isınma etabı ile başlayan antrenman, ardından kuvvet ve ağırlık çalışması ile devam etti.

Kulübün sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen paylaşımda, "Günün ilk antrenmanı tamamlandı" ifadelerine yer verilirken, Kasımpaşa ile Adana Demirspor 25 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Manşetler

Kırıkhan’da kamyonet şarampole uçtu: 3 yaralı
9 suçtan aranan şüpheli kovalamacayla yakalandı
Cezaevi izninde silahlı paylaşım yapan şahıs yeniden cezaevine gönderildi
Kozan’da kayalıklardan düşen şahsı orman ekipleri kurtardı
Burdur’da orman yangını büyümeden söndürüldü
O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor