Adana Kozan’da 4 şahıs cezaevine gönderildi

Adana'nın Kozan ilçesinde polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada aranan 7 şahıs yakalandı, 4'ü cezaevine teslim edildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada aranan 7 şahıs yakalandı, 4'ü cezaevine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Güven Uygulamaları" kapsamında son bir hafta içerisinde 341 polisle 42 noktada denetim gerçekleştirdi. Polisin denetimlerinde silahla yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlardan 2 yıl ile 3 yıl 4 ay arasından değişen hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü ile uyuşturucu madde ticaretinden aranan 4 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda 1 adet tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 1'i tutuklandı. Kesin hapis cezası bulunan 3 hükümlü ile tutuklanan 1 şüpheli olmak üzere 4 şahıs cezaevine teslim edildi.

Trafik yönünde de denetim yapan ekiplerin, modifiyeli 16 araca işlem gerçekleştirdiği, 85 motosiklet sürücüsüne ise çeşitli maddelerden idari para cezası kestiği belirtildi. Ayrıca, eksiklikleri bulunan 22 araç ve 9 motosiklet trafikten men edildi.

Manşetler

Alanya’da çamaşır makinesi yangını korkuttu
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin memleketi Isparta’da ebediyete uğurlandı
Hatay’da kalp krizi geçiren asker hayatını kaybetti
Şehit olan askerin acı haberi ailesine ulaştı
Antalya’da otomobile ’60 milyon TL’ kurşunu
Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheli suçüstü yakalandı
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin’in naaşı Isparta’ya getirildi
Otomobil iş yerinin vitrininden içeri girdi
Çamura saplanan tüp yüklü kamyon kepçeyle kurtarıldı
Tutuklu yargılanan eski belediye başkan adayının cinayet davasında mütalaa açıklandı