Adana polisi otizmli çocukları unutmadı

Adana polisi, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle otizmli çocuklarla bir araya gelip onlara hediyeler verdi.

Adana polisi, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle otizmli çocuklarla bir araya gelip onlara hediyeler verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla otizmli çocukları yalnız bırakmadı. Otizmli çocuklarla bir araya gelen polisler onlarla hoşça vakit geçirdi. Çocuklarla yakından ilgilenip onlarla oyun oynayan polisler, özel çocuklara hediyeler verdi. Polis ve otizmli çocuklar birlikte salıncağa ve tahterevalliye bindi.

Manşetler

Balık tutmaya gittiği gölette boğuldu
Kazadan 8 gün sonra acı haber geldi
Mersin’de mart ayında 866 firma denetlendi, 363 bin lira ceza uygulandı
Akseki’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta bir gün önce işe başlayan işçi feci kazada can verdi
Otomobil 7 metre yükseklikten yuvarlandı, sürücü burnu kanamadan araçtan çıktı
Vinçle çarpışan elektrikli motosikletin Rus uyruklu sürücüsü hayatını kaybetti
Motosikletliye çarpan otomobil sürücüsü kaçtı
Antalya’daki teleferik kazası davası ek bilirkişi raporunda 5 sanık için birinci derece sorumluluk tespiti
Narkotik polisinden ’Cono’lara operasyon: 55 gözaltı