Adana Sanatevi’nde 6.Akdeniz Sanat Günleri

6.Akdeniz Sanat Günleri etkinliklerinin Adana ayağı Adana Sanatevi'nde yapılan etkinliklerle başladı.

6.Akdeniz Sanat Günleri etkinliklerinin Adana ayağı Adana Sanatevi'nde yapılan etkinliklerle başladı.

Etkinlikte Rüya Eylül Ritim Atölyesi ve ÖzgürSarıçam Halk Müziği Korosu'nun birlikte söyledikleri türküler Sanatevi bahçesini dolduran dinleyiciler tarafından çok beğenildi. Daha sonra merhum ressam Ekrem Güvel'in resim sergisi gezildi.

Öğretmen-Ressam Hüseyin Yılmaz "Soyut Sanat" konulu söyleşi de bulundu. Dinleyiciler de bazıları soru sorarken bazıları da katkı verdi.Adana Sanatevi Yöneticisi Ecdet Güvel, Ressam Hüseyin Yılmaz'a söyleşisinden dolayı bir teşekkür belgesi verdi.

"Yaraları Sararken" temalı etkinliklerin Adana, Antakya, Mersin, Antalya, Osmaniye, Fethiye, Düziçi, Dörtyol ve Kadirli'de devam edeceğini belirten Güvel, "26 Ekim 2024'e kadar çeşitli etkinliklerle Akdeniz Sanat Günleri'ni sürdüreceğiz. Etkinlik konusunu önceden duyuracağız" dedi.

Manşetler

Sulama kanalına düşen keçisini kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti
Antalya’da 1 ay önce taşındıkları daire yangında küle döndü
Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza