Adana Seyhan ve Ceyhan belediyelerine operasyon

İstanbul merkezli Adana'nın Seyhan ve Ceyhan belediyelerine yönelik bugün sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul merkezli Adana'nın Seyhan ve Ceyhan belediyelerine yönelik bugün sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi.

Alınan ilk bilgilere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca belediyelere yönelik 4 ayrı yürütülen soruşturma kapsamında Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Seyhan ve Ceyhan ilçe belediyelerine yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Belediye binalarına giren polislerin içeride arama yaptığı öğrenildi.

Merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda bulunan Seyhan Belediyesinin çevresinde çevik kuvvet ekiplerinin yanı sıra bir de toma aracı tedbir aldı.

İstanbul merkezli yapılan operasyonla ilgili yapılan açıklamada Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'inde aralarında olduğu 27 şüppheli hakkında gözaltı kararı olduğu bildirildi. Polisin gözaltı işlemlerini şuanda gerçekleştirdiği öğrenildi.

Manşetler

Antalya’da otomobile ’60 milyon TL’ kurşunu
Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheli suçüstü yakalandı
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin’in naaşı Isparta’ya getirildi
Otomobil iş yerinin vitrininden içeri girdi
Çamura saplanan tüp yüklü kamyon kepçeyle kurtarıldı
Tutuklu yargılanan eski belediye başkan adayının cinayet davasında mütalaa açıklandı
Paramedik genci darp edip öldürdüler " Maddenin etkisindeydik, öldüğünü polislerden duyduk" dediler
Markette 19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
Park halindeki otomobili benzin döküp kundaklamak isterken kendini yaktı
Antalya’da inşaat malzemeleri deposunda yangın