Adana sıcağından kaçan Yedigöze tabiat parkında serinliyor

Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan Yedigöze Tabiat Parkı kentin sıcağından kaçanları ağırlamaya başladı.

Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan Yedigöze Tabiat Parkı kentin sıcağından kaçanları ağırlamaya başladı. Doğal şelalelerin oluştuğu tabiat parkına gelenler ormanın içindeki akarsularda serinlemenin keyfini çıkardı.

Sıcaklıkların 35-36 derecelere kadar çıktığı Adana'da bunaltıcı hava etkili olmaya başladı. Sıcaklığın artmasıyla birlikte kent merkezine 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve doğası ile dikkat çeken Yedigöze Tabiat Parkı da canlandı. Adanalıların ve çevre illerden gelenlerin dinlenme serinleme rotası olan tabiat parkı içinde bulunan doğal şelaleler doğal güzellik sunuyor. Orman ve suyun buluşması fotoğraf ve doğa tutkunları için de ayrı bir cazibe merkezi oluyor.

Vatandaşlardan Emrullah Buyuran "Adana merkezi çok sıcaktı. Tatil günü olunca ailemizle serinlemeye dinlenmeye geldik. Adana kent merkezinde menderes var ama çok kalabalık bizde buraya geldik. Tabiatta bulunmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

Doğanın keyfini çıkaran çocuklardan Yağız Mete Yel ise" Doğada hem suyla hem de topla oynama imkânı bulduk. Çok eğlendik. Çok keyifli burada olmak" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Dörtyol’da demir yüklü tır devrildi
Osmaniye’de yağış nedeniyle yoldan çıkan araç uçuruma düşmekten son anda kurtuldu
Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi