Adana’da ‘15 Temmuz’ fotoğraf sergisi açıldı

Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle "15 Temmuz" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle "15 Temmuz" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Adana Müzesi'ndeki serginin açılışını gerçekleştiren Adana Valisi Süleyman Elban, fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Etkinlikte açıklama yapan Vali Elban, hain darbe teşebbüsünün milletin hafızasında daima canlı kalması gerektiğini vurgulayarak, "Gelecek nesillere bu yaşanan hainliğin gösterilmesi ve bunlardan ders alınması, milletimizin fedakarlığını, gösterdikleri cesareti, hainlere karşı dimdik ayakta olduğumuzu göstermesi açısından sergimizi açıyoruz. İnşallah böyle bir hain darbe girişimiyle karşı karşıya kalınmaması için hem burayı gezenler buradan belli şeyler görürler hem de bir daha böyle bir şeye fırsat verilmemesi için insanımızın uyanık olmasına vesile olur diye temenni ediyorum" diye konuştu.

Açılışa İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, kent protokolü ve ikiz şehitler Ahmet-Mehmet Oruç'un (25) babası Hacı Ali Oruç katıldı.

Manşetler

Adana’da hatalı park yapanlara toplam 233 bin TL ceza kesildi
Mersin’de bir evin ambarında çıkan yangın korkuttu
Adana’da 10 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Motosikletler çarpıştı:2 yaralı
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı
İnşaatın 5’inci katından düşen işçi öldü
Yanan evden tabancasını almak isterken alevler içinde kalan emekli polis hayat mücadelesini kaybetti
Hatay’da 3 kaçak göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı