Adana’da 2 arkadaş okey masasından öldürüldü

Adana'da bir kişi kahvehanede oynayan 2 arkadaşı okey masasında tabanca ile vurarak öldürdü.

Adana'da bir kişi kahvehanede oynayan 2 arkadaşı okey masasında tabanca ile vurarak öldürdü. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.

Olay, saat 23.45 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane mahallesi Eczacı Haşim Dalgıç Caddesi'ndeki kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, D.G. (17) kahvehaneye gelerek okey oynayan Ramazan Durak (40) ve Erkan Savan'a (35) henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tabanca ile defalarca ateş açtı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Ramazan Durak ve Erkan Savan kanlar içerisinde yere yığılırken D.G. kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Kahvehanedeki arkadaşları Ramazan Durak ve Erkan Savan'ın bölgedeki özel hastaneye kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Ramazan Durak ve Erkan Savak kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan yaklaşık 15 dakika şüpheliyi yakın bölgede kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan D.G. emniyete götürüldü.

Manşetler

Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü
Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı
Belen’de otomobil yangını
Kırıkhan’da evin çatı katı alevlere teslim oldu
Dağlık alanda kaybolan 12 yaşındaki çocuk akıllı saati sayesinde annesine ulaşıp kurtarıldı
Samandağ’da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Adana’da evin camlarına taş atıp kaçtı: O anlar kamerada
Park halindeyken alev alan kamyon kullanılamaz hale geldi
Antalya’da minibüs sulama kanalına uçtu
Adana’da bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü olayın kamera kayıtları ortaya çıktı