Adana’da 3 bin 264 kaçak ilaç ele geçirildi

Adana'da yapılan operasyonda aralarında antibiyotik ve ağrısı kesicilerinde bulunduğu 3 bin 264 kaçak ilaç ele geçirildi.

Adana'da yapılan operasyonda aralarında antibiyotik ve ağrısı kesicilerinde bulunduğu 3 bin 264 kaçak ilaç ele geçirildi. Bir kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, insan sağlığını tehlikeye sokan düzgün muhafaza edilmeyerek kaçak ilaç satışı yapan A.A.'ın adresine operasyon yaptı.

Yapılan operasyonda evde düzgün şekilde muhafaza edilmemiş ve kaçak satış yapıldığı belirlenen ilaçlara el konuldu. Aralarında ağrısı kesici ve antibiyotiklerinde bulunduğu 3 bin 264 ilaç ele geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine ilaçlar imha edilmek üzere teslim edildi. Ayrıca ilaçların yanı sıra 253 tıbbi cihaz da ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına A.A.'ya adli işlem yapıldı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta okul önlerinde sıkı denetim
Burdur’da tır, kamyona çarptı: 1 yaralı
Genç motokurye geçirdiği kazada hayatını kaybetti
Mersin’de ölen 2 kardeşin cenazesi gözyaşları arasında defnedildi
Tarihi geçmiş salam yiyen 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta itfaiye ekipleri Nisan ayında 801 olaya müdahale etti
Eski eşini eşarbı ve yastıkla boğan sanık: "Yastıkla yüzünü kapattım, öldüğünü anladım"
Caminin sadaka kutusundan 200 lira çalan şahıs yakalandı, çaldığı parayı ödedi
Birini satın aldı, diğerini çaldı: O anlar kamerada
Samandağ’da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı