Adana’da 7 milyon 50 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Adana'da kaçakçılık operasyonlarında 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ve 42 bin adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi.

Adana'da kaçakçılık operasyonlarında 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ve 42 bin adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi.

Polis, kaçakçılara yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde kentte şüphelendiği 2 aracı otoyolda durdurdu. Araçlardan birinde 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron bulunurken diğer araçtan 502 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi. Her iki aracın sürücüsü de gözaltına alındı.

Kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında 42 bin adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi. Adreste bulunan şüpheli ise gözaltına alındı.

Manşetler

Dereye uçan kamyonetten yara alamadan kurtuldu
Burdur’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 şahıs tutuklandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Esnafı haraca bağlayan ’Dönmezler’ suç örgütüne operasyon
Uyuşturucu taciri 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı
Turşu bidonunda uyuşturucu ticaretine 5 gözaltı
Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı