Adana’da 7 milyon 50 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Adana'da kaçakçılık operasyonlarında 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ve 42 bin adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi.

Adana'da kaçakçılık operasyonlarında 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ve 42 bin adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi.

Polis, kaçakçılara yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde kentte şüphelendiği 2 aracı otoyolda durdurdu. Araçlardan birinde 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron bulunurken diğer araçtan 502 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi. Her iki aracın sürücüsü de gözaltına alındı.

Kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında 42 bin adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi. Adreste bulunan şüpheli ise gözaltına alındı.

Manşetler

İskenderun’da muhtarlar, huzurlu yaşam için jandarma ve emniyete teşekkür etti
Karton yüklü kamyonet seyir halindeyken yandı
Isparta’da dolandırıcılık hükümlüsü yakalandı
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Adana’da kasası eşek dolu kamyonet yola devrildi
Alev topuna dönen araçtan kedisiyle birlikte son anda çıktı: Sahibinin omuzundan bir an olsun ayrılmadı
Geri manevra sırasında kaldırımda oturan yaşlı kadına çarpan sürücüye ’neden çarptın’ sitemi
Alanya’da 9 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Burdur’da kaçak avcılar drondan kaçamadı
Cep telefonu elinden alınınca evden kaçan 13 yaşındaki kız bulundu