Adana’da 8 kişi için Belur Apartmanı’nda umutlu bekleyiş

Adana'da büyük depremin ardından artçı depremde yıkılan Güzelyalı Mahallesi'ndeki 14 katlı apartmanda umutlu bekleyiş sürüyor.

Adana'da büyük depremin ardından artçı depremde yıkılan Güzelyalı Mahallesi'ndeki 14 katlı apartmanda umutlu bekleyiş sürüyor.

Saat 13.30 sularında artçı deprem ile yıkılan 14 katlı Belur Apartmanı'nda enkaz altında kalan 8 kişi için ekipler seferber oldu.

Arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı anlar havadan ve karadan görüntülenirken, 11. katta bir kişi ile telefonla kurulan iletişim umutları yeşertti. 4 gencin ise araç içinde olduğu bilgisi üzerine enkaz altında kalan araçtaki 4 genç ve 11. katta bulunan kişi ile kurulan iletişim üzerine ekipler seferber olmuş durumda. Enkaz altında ses dinlemesi gerçekleştiriliyor.

Manşetler

Isparta’da şiddetli fırtına cami külahını yerinden söktü
İnşaatın 5’inci katından düşen işçinin babasından yürek burkan yakarış
Antalya’da otomobil ile hafif ticari kavşakta çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de düğünde silahlı kavga: 1’i çocuk 8 kişi yaralandı
Alanya’da şiddetli yağış sonrası heyelan oluştu, yol çöktü
Diyarbakır-Antalya seferini yapan Sunexpres’in 7 saatlik rötarı yolcuların tepkisine sebep oldu
İskenderun’da SPA ve masaj salonları ve apartlar denetlendi
İskenderun’da hapis cezası ile aranan 3 şahıs yakalandı
Hatay’da hapis cezaları bulunan 3 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş’ta kayınbirader dehşeti: Eniştesini otomobile binerken vurarak öldürdü