Adana’da 8 motosiklet ele geçirildi 6 şüpheli yakalandı

Adana'da jandarma ekipleri plakasız ve şasesi kazınmış 8 motosiklet ele geçirdi, 6 şüpheliyi de yakaladı.

Adana'da jandarma ekipleri plakasız ve şasesi kazınmış 8 motosiklet ele geçirdi, 6 şüpheliyi de yakaladı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komuntanlığına bağlı ekipler, plakasız ve şasesi kazınmış motosikletlerin çeteler ve suç örgütlerince kullanılmasını önlemek amacıyla çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Sarıçam ilçesinde belirli yerlere operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda plakasız ve şasesi kazınmış 8 motosiklet ele geçirildi, 6 şüpheli de yakalandı.

Yakalanan şüphelilerle ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi

Manşetler

Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu