Adana‘da ağaca çarpan otomobil ikiye bölündü: 3 ölü, 2 yaralı

Adana'da kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaçlara çarptı. Kazada otomobil paramparça olurken araç içerisindeki 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Adana'da kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaçlara çarptı. Kazada otomobil paramparça olurken araç içerisindeki 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, 00.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Esentepe Mahallesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 33 N 2260 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil paramparça olan otomobil içindeki 5 kişi yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde Enes Tatar, kardeşi Emin Tatar ve İbrahim Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan Ahmet Özdemir ve Semih Yıldırım ise yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın olduğu bölge tedbir amaçlı trafiğe kapanırken polislerin incelemelerinin ardından cenazeler otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Manşetler

Adana’da etiket mevzuatı uygunluğu denetimleri sürüyor: "3 milyon 845 bin lira cezai işlem uygulandı"
Peugeot marka otomobil alev topuna döndü
Erzin’de trafik kazası: 3 yaralı
Antakya’da otomobil yangını
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı