Adana’da akademisyenler cübbe giydi

Adana'da akademik kadroya atanan ve yükselen akademisyenler törenle cübbelerini giydi.

Adana'da akademik kadroya atanan ve yükselen akademisyenler törenle cübbelerini giydi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2021-2022 Akademik yılı itibariyle Prof. Dr., Doç. Dr. ve Dr. Öğretim Üyesi unvanlarıyla atanan akademisyenler için hastanenin konferans salonunda cübbe giyme töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, cübbe giyecek meslektaşlarına başarılar diledi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gerek ise üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel de Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile işbirliği ve dayanışma içinde olmayı önemsediklerini söyledi.

Daha sonra konuşan Adana Valisi Süleyman Elban, "Gösterdiğiniz başarılardan üniversiteye, bilime ve akademi camiasına sunduğunuz katkıdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tüm akademisyen arkadaşları tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından cübbe giyme töreni gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Oğuz Kara, eşi Prof. Dr. Banu Kara'ya cübbesini giydirdi.

Manşetler

Osmaniye’de şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Alanya’da seyir halindeki araca silahlı saldırı: 1 ölü
Benzin dökerek hem kendinin hem de kız arkadaşının aracını yaktı
Dalgalarla boğuşan 2 kişiyi deniz polisi kurtardı
Mut’ta motosiklet kazası: 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Osmaniye’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Alanya’da sağanak sebebiyle Oba Çayı taştı, binaların bahçelerini su bastı
Osmaniye’de tefecilik ve silah ticareti operasyonu: Keman kutusundan otomatik tüfek çıktı
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 2 yaralı
Dörtyol’da TOFAŞ alevlere teslim oldu