Adana’da ’Bayğaralar’ çetesinin geri kalan üyeleri de alaşağı edildi

Adana'da "Bayğaralar" organize suç örgütüne yapılan operasyonda firar olarak aranan 4 kişi saklandığı evde yakalandı.

Adana'da "Bayğaralar" organize suç örgütüne yapılan operasyonda firar olarak aranan 4 kişi saklandığı evde yakalandı. Yakalanan şüphelilerden birinin örgüt adına eylemleri organize eden ve yaptıran kişi olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 Ekim'de Ramazan Bayğara'nın liderliğini yaptığı "Bayğaralar" organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonla çökertildiğini duyurmuştu. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonda ele geçirilemeyen firar olarak aranan Kemal T., Çetincan Ç., Ali B. ve Hikmet A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

KOM polisleri, firar örgüt üyelerinin Çukurova ilçesinde bir adreste saklandığını tespit etti. Bunun üzerine söz konusu eve operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 4 şüpheli ters kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Evde yapılan arama çalışmasında 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerden Kemal T.'nin adam yaralama gibi birçok suçu planlayıp hem eylem yaptırdığı hem de yaptığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kemal T. ile Çetincan Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali B. ve Hikmet A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manşetler

Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Jandarmadan kaçak silah operasyonu: 4 gözaltı
İki otomobilin kavşakta çarpışma anı kamerada
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bahçeye uçtu
Manavgat’ta feci kaza kamerada: 1 yaralı
Otomobil, iş yerine girdi: O anlar kameraya yansıdı
3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştirmek için polis eskortluk yaptı
Ev alma hayaliyle 1 milyon TL ödeme yapan depremzede, aynı evin 6 kişiye daha satıldığını öğrendi
Antakya’da metruk bina yangını kontrol altına alındı