Adana’da cip sulama kanalına düştü

Adana'nın Kozan ilçesinde köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı cip sulama kanalına düştü.

Adana'nın Kozan ilçesinde köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı cip sulama kanalına düştü.

Alparslan Bozkurt yönetimindeki 80 AL 014 plakalı otomobil Çanaklı Mahallesi İnci Sokak'a geldiğinde yol aniden köpek çıktı. Bozkurt köpeğe çarpmamak için aniden direksiyonu kırınca cip sulama kanalına düştü. Bozkurt kanalda fazla su olmadığı için kendi imkanlarıyla kanaldan çıktı.

Araç sürücüsü Alparslan Bozkurt, "Yola aniden köpek çıktı, direksiyonu kırınca kanala uçtuk. Şükür can kaybı yok. Ama burada haftada bir gün burada kaza oluyor. Yetkililerden buraya acil çözüm bekliyoruz" dedi.

Mahalle muhtarı Burak Çürümez ise "Bu kanala 6 ayda yaklaşık 10 araç düştü. Şükür can kaybı yaşamadık ama bura için dilekçe verdik cevap bekliyoruz. İnşallah can kaybı yaşanmadan kanalın kenarına bir çözüm bulunur" diye konuştu.

Manşetler

Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı
Kedinin tek başına 6 köpekle mücadele ettiği anlar kameraya yansıdı
Bekleyen onlarca sürücüyü hiçe sayarak ’kaynak’ yapan sürücüler dron kamerasıyla tespit edildi
Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı