Adana’da damat dehşeti: 4 ölü

Adana'da eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldürüp, yeni doğan bebeğini de alarak kaçtı.

Adana'da eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldürüp, yeni doğan bebeğini de alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, Gülbahçesi Mahallesi 13422. Sokak'ta meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Hakim A., eşi Şükran A. ile görüşmek için kayınbabasının evine geldi. İkilinin arasında çocukları nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hakim A., silahını çıkararak eşi Şükran A., kaynanası Leyla A., kayınbabası Turgut E. ve kaynı Muhammed E.'nin üzerine kurşun yağdırdı. 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Hakim A., bebeğini de alarak yanındaki Şahin A. ile birlikte 81 EM 836 plakalı otomobiline atlayarak kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, kaçan şahıslar her yerde aranıyor.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta silah seslerini duyunca okula koşan baba yaşadıklarını anlattı
Antalya’da bir kişi ağaçlık alanda ölü bulundu
Mahalle muhtarı okul saldırısını anlattı: "Öğretmen çocukların üzerine kapanmıştı"
Polisin ’dur’ ihtarına uymadı, 15 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı
Burdur’da boş ahşap evde yangın
Okul saldırganının poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı
Mersin’de kamyon lastiği şişirirken patladı: O anlar kamerada
Minibüs yoldan çıktı: 2 yaralı
Mersin’de trafik güvenliği için sürücülere uygulamalı eğitim
Ayla öğretmenin eşi: "Gurur duyuyorum, buraya ev yaptıracaktık, cenazesi geldi"