Adana’da dolu ulaşımda aksamalara neden oldu

Adana'nın yüksek kesimlerinde etkili olan dolu yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu.

Adana'nın yüksek kesimlerinde etkili olan dolu yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu. Otoyolda ulaşım güçlükle sağlandı.

Adana'nın yüksek kesimlerinde etkili olan dolu yağışı, kış mevsimini aratmayan manzaralar oluşturdu. Baharla yeşeren doğa biranda beyaz örtüyle kaplandı. Yoğun dolu yağışı ulaşımda da aksamalara neden oldu. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Tekir Yaylası ile Pozantı ilçesi geçişlerinde yolda biriken dolu nedeniyle ulaşım güçlükle sağlandı. Karayolları ekipleri yolda küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Çalışma yapıldığı sırada araçların yola girişine izin verilmedi.

Manşetler

Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"
Kontrolden çıkan otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi
’Kaza yapmış araba gibiyim’ diye yaptığı paylaşımdan 5 gün sonra kazada hayatını kaybetti