Adana’da "Gaziler Günü" kutlandı

Adana'da "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Adana'da "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene Vali Dr. Süleyman Elban'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı'na Vali Dr. Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şubesi Başkanı Coşkun Adaber'in çelenk sunmasıyla başladı.

Çelenk sunmanın ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende günün anlam ve önemine istinaden gerçekleştirilen konuşmayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şube Başkanı Coşkun Adaber yaptı. Adaber, "19 Eylül Gaziler Günü, bedeli canla ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olması ve devletimizin bekası uğrunda canlarını adayanların gurur ve şerefle hatırlandığı anıldığı gündür" dedi.

Manşetler

Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu
Isparta’da uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheliye adli işlem
Muhittin Böcek ek ifadesini verdi
Antalya’da tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık operasyonu