Adana’da gezen mağazaya bakan bir daha bakıyor

Adana'nın Kozan ilçesinde aracının üzerine, kaputuna ve içine koyduğu kıyafetler ile satış yapan bir esnaf ilgi odağı oldu.

Adana'nın Kozan ilçesinde aracının üzerine, kaputuna ve içine koyduğu kıyafetler ile satış yapan bir esnaf ilgi odağı oldu.

Kozan'da gezen mağaza vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Aracın tavan ve kaputuna kırsal mahallelerde satılmak üzere kadın, çocuk giyim ürünlerini koyan sürücü haftada bir kez Kozan merkezde dostlarını ziyaret ederken, mahalle sakinleri tarafından da çalışkanlığı ile takdir topluyor.

Otomobilinin tavanına, kaputuna ve bagajına yüklediği kıyafetleri 20 TL'den başlayan ve 100 TL'ye kadar çıkan fiyat aralığında köylerde sattığını söyleyen mahalle sakini Halil Kurt, Kozan'da herkesin gezen mağaza olarak aracı bildiğini ifade etti. Gezen mağazadan memnun olduklarını aktaran Halil Kurt 4 yıldır Kozan'da yaşadığını belirterek, "Aslında iyi bir şey. Aracı olmayan kırsal kesim vatandaşlar için güzel bir şey düşünmüş. Gezen mağaza diyoruz biz bu esnafa" dedi.

Manşetler

Park halindeki kamyonete çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Kadirli’deki sel felaketinde hayatını kaybeden Fatih Anbarcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Kadirli’de selin ardından temizlik başladı, esnaf yardım bekliyor
Eşini kaybetti, adalet istiyor: "Azmettiriciler hala dışarıda geziyor"
Mersin’de binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi
Silifke’de depoya kumar baskını: 21 kişi suçüstü yakalandı
Cono’ların olduğu bölgede dolmuşa ve sürücülere saldırı
Yüzük çıkarma operasyonunda gözyaşlarına boğulan çocuğu annesi ve itfaiye ekipleri teselli etti
Silahlı faaliyetlere katılan 4 DEAŞ’lı tutuklandı
Felçli annesini hatalı parklardan dolayı tekerlekli sandalyeyle taşımakta güçlük çeken vatandaş: "Çektiğimiz eziyeti bir görsele