Adana’da hava destekli huzur uygulaması: 21 kişi yakalandı

Adana'da hava destekli bin 802 polisle huzur ve güven uygulaması yapıldı.

Adana'da hava destekli bin 802 polisle huzur ve güven uygulaması yapıldı. Uygulama genelinde çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü kent genelinde hava destekli bin 802 polisin katılımıyla huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Kentin birçok noktasında trafik ve asayiş denetimleri yapıldı. Uygulamada, 14 bin 265 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapılırken çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalandı. Trafik yönünden 4 bin 625 araç kontrol edildi. 3 araç trafikten men edilirken 93 araca 131 bin 892 TL para cezası uygulandı. 5 adet çalıntı motosiklet ve 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet ele geçirildi.

Umuma açık yerlerde yapılan denetimlerde ise 33 iş yerine işlem yapıldı. 18 kişiye de dilencilikten 3 bin 672 lira idari para cezası kesildi.

Uygulamada araçlarda ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 7 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 2 gram esrar ve 4 gram metamfetamin ele geçirildi.

Manşetler

Ormanlık alanda uçurumdan düşen vatandaş yaralandı
İkiz plakalarla ilçeleri gezip evlerden hırsızlık yaptılar, 11’incisinde yakayı ele verdiler
Alanya’da horoz dövüşüne jandarma baskını: 11 kişiye 143 bin TL ceza
Bir anda patlayıp alev topuna dönen araçtan atlayıp canlarını zor kurtardılar
Motor kısmında çıkan yangın otomobili küle çevirdi
Oğlu 9 yıl önce öldürülen acılı anne: "Kolumdaki resmiyle avunup duruyorum"
Serik’te balıkçı dükkanı çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
İskenderun’da elektrik panosundan alevler yükseldi
Kaş’ta tefecilik operasyonu: 4 şüpheliye adli işlem
Tır otomobili metrelerce sürükledi: 2 yaralı