Adana’da hekim ve sağlık çalışanları organ bağışına dikkat çekti

Adana'nın Kozan ilçesinde sağlık çalışanları, organ bağışına dikkat çekmek için işaret diliyle farkındalık etkinliği düzenledi.

Adana'nın Kozan ilçesinde sağlık çalışanları, organ bağışına dikkat çekmek için işaret diliyle farkındalık etkinliği düzenledi.

Kozan Devlet Hastanesi'nde, "Her bağış, başka hayatlara umut oluyor" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Başhekim Çağlar Bozkurt, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Murat Ali Altıntaş, hekimler ve hastane çalışanları, organ bağışının birçok hastanın yeniden hayata tutunması açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak herkesi bağışta bulunmaya davet etti.

Etkinlik kapsamında hastane içinde bilgilendirme standı kuruldu. Başhekim Bozkurt, gönüllü herkesin bağışta bulunabileceğini belirterek "İşaret diliyle bir farkındalık oluşturmak ve kurulan standımız aracılığıyla hastanemize gelen hasta ve yakınlarını bilinçlendirmek istedik. Bizler de örnek olmak adına organ bağışında gönüllüyüz. Bir organ bağışı, başka bir hastanın yeniden hayata tutunmasını sağlıyor" dedi.

Manşetler

Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi