Adana’da jandarma trafik farkındalığı bilgilendirme çalışması yaptı

Adana'da trafik haftası çerçevesinde il genelinde trafik farkındalığını artırmaya yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.

Adana'da trafik haftası çerçevesinde il genelinde trafik farkındalığını artırmaya yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekiplerince 04-10 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde il genelinde "Hayatla Yarışılmaz" sloganıyla bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Genel trafik kuralları ve işaretlerine uyulması konularında vatandaşlar bilgilendirilirken, çocuk trafik eğitim parkları ve okullarda da uygulamalı trafik eğitimi verildi. Okullarda gerçekleştirilen eğitimlerde, "Seyir halinde cep telefonu kullanmayınız', "emniyet kemeri hayata bağlar" ve "hız limitlerine bağlı kalın" yazılı uyarı pankartları yer alırken çocuklara trafik bilincini aşılamaya yönelik çalışma yapıldı.

Jandarma ekipleri, bilgilendirme çerçevesinde vatandaşlara huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri için trafik jandarmasının her zaman görev başında olduğunu hatırlattı.

Manşetler

Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü