Adana’da kaçak balık avına geçit yok

Adana'da jandarma ekipleri, sulama kanalında kıyı kanununa uymayan 11 balık yakalama kafesi ve 5 sepet tuzak ele geçirdi.

Adana'da jandarma ekipleri, sulama kanalında kıyı kanununa uymayan 11 balık yakalama kafesi ve 5 sepet tuzak ele geçirdi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Sualtı Arama Kurtarma Timi (SAK), Sahil Güvenlik Karataş 13. Bot Karakol Komutanlığı ve İl Tarım Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürlüğü yetkilileri Karataş ilçesi Tuzla Mahallesi Karagöçer kanalında denetim gerçekleştirdi.

Ekiplerin denetiminde kıyı kanununa uymayan ve kullanımı yasak 11 balık yakalama kafesi ve 5 sepet tuzak ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler İl Tarım Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı