Adana’da maskeli şahıslar iş yerlerini işaretledi

Adana'da kimliği belirsiz maskeli şahıslar kepenkleri kapalı iş yerlerini sprey boya ile işaret yapıp, yazılar yazdı.

Adana'da kimliği belirsiz maskeli şahıslar kepenkleri kapalı iş yerlerini sprey boya ile işaret yapıp, yazılar yazdı.

Olay, geçtiğimiz gün merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi Eminağa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz maskeli 2 kişi gece saatlerinde cadde üzerine gelip bazı iş yerlerinin kepenklerine sprey boya ile çarpı işareti yapıp yazılar yazdı.

Polise ihbarda bulundular

Sabah dükkanlarına gelen kişiler ise çarpı işaretini ve yazıları görünce durumu polise bildirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Şahısları arama çalışması başlatıldı

Ekipler, kimliği belirsiz şahısları yakalamak için çalışma başlattı. İş yeri sahipleri ise konuyla ilgili konuşmak istemediklerini, polisin olayla ilgili incelemesinin sürdüğünü belirtti.

Manşetler

Osmaniye’de anız yangını
Feribot faciasında hayatını kaybeden Hüseyin Özdemir’in cenazesi Silifke’ye getirildi
Girne’deki feribot faciasında ölen 2 kişinin cenazesi Mersin’e getirildi
Eski eşini vurarak öldürdü, aynı silahla hayatına son verdi
Feribot faciasından sağ kurtulan Adanalı gençlerin ölüm kalım mücadelesi: "Anne ölüyoruz, hakkını helal et"
Göçükte mahsur kalan işçi için zamanla yarış
Silifke’de makilik alanda çıkan yangın söndürüldü
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev değişimi
Serik’te hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Antalya’da otel odasında uyuşturucuya 2 tutuklama