Adana’da narkotik operasyonu: Esrar, sentetik hap ve silah ele geçirildi

Adana'da narkotik polisinin 3 mahallede düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Adana'da narkotik polisinin 3 mahallede düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Operasyonda 5 bin 917 sentetik hap, 1 kilo 781 gram esrar, 5 kök hint keneviri ile 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Bu çerçevede ekipler, merkez Seyhan ilçesine bağlı Barbaros, Kocavezir ve Şakirpaşa mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 5 bin 917 adet sentetik hap, 1 kilo 781 gram esrar, 5 kök hint keneviri, 4 ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait 186 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 4'ü çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manşetler

4 gündür ağaçta mahsur kalan kedi 3 saatlik operasyonla kurtarıldı
Manavgat’ta iki otomobilin çarpışma anı kamerada
Soğuktan korunmak için aracın motoruna sığınan kedi mahsur kaldı
Öldürülen fırıncının eşinden gözyaşları içinde adalet çağrısı
Eski eşi tarafından vurulan Dilan: "Serbest kalırsa beni öldürecek"
Rahatsızlığı nedeniyle eniştesine taşındı, evi yangında küle döndü
Arsuz’da trafo yangını yaşandı
Antakya’da otomobil yangını kontrol altına alındı
Arsuz’da odunlukta yangın yaşandı
Kuyumcunun dikkati yaşlı kadını dolandırılmaktan kurtardı: O anlar kamerada