Adana’da oto galericiler sitesinde silahlı saldırı: Çok sayıda araç zarar gördü

Adana'da Yeşilova Oto Center'da bir otomotiv işletmesine düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri ile çok sayıda araçta maddi hasar meydana geldi.

Adana'da Yeşilova Oto Center'da bir otomotiv işletmesine düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri ile çok sayıda araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırıyı gerçekleştiren kasklı şüpheli olay yerinden kaçtı. O anlar kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesinde bulunan, Yeşilova Oto Center'da faaliyet gösteren bir otomotiv işletmesinde meydana geldi. İddiaya göre, kasklı bir kişi tarafından otomotiv işletmesine silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu iş yerinin cam ve dış cephesinde hasar oluşurken, işletmeye ait araçların yanı sıra çevrede park halinde bulunan komşu iş yerlerine ait araçlar da kurşunların hedefi oldu.

Saldırıda yaklaşık 8 ila 10 araçta maddi hasar meydana gelirken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Silahlı saldırının ardından kasklı şüpheli olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Manşetler

Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular
Burdur’da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Burdur’da kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama
Mersin’de çiftlik evine silah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Kızıyla birlikte cansız bedeni bulunan baba, depremde eşini ve kızını kaybetmiş
Balık tutan vatandaşlar fark etti: Antalya’da denizde bir kişinin cansız bedeni bulundu
Antalya’da uyuşturucu operasyonunda 25 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan asayiş uygulaması: 147 şüpheli yakalandı
4 gündür ağaçta mahsur kalan kedi 3 saatlik operasyonla kurtarıldı