Adana’da otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Adana'da otomobil ve kamyonetin çarptığı kazada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı.

Adana'da otomobil ve kamyonetin çarptığı kazada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. Kazada otomobil hurda yığınına döndü.

Kaza, Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Yenimahalle Mahallesi D400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yusuf Kurt idaresindeki BMW marka 01 ARB 343 plakalı otomobil ile Barış D. yönetimindeki Iveco marka 01 PY 797 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet yan devrilirken otomobil ise adeta bir hurda yığınına döndü. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri hurdaya dönen otomobil içerisinden sürücü Yusuf Kurt, Melike Kurt, Eyüp Sabri Kurt (20) ve kamyonet sürücüsü Barış D.'yi kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Otomobilde yolcu konumunda bulunan Eyüp Sabri Kurt hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eyüp Sabri Kurt'un cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Trafiğe kapanan yol hurda yığınına dönüşen otomobilin ve yan yatan kamyonetin kaldırılmasıyla tekrardan ulaşıma açıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Manşetler

Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Jandarmadan kaçak silah operasyonu: 4 gözaltı
İki otomobilin kavşakta çarpışma anı kamerada
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bahçeye uçtu
Manavgat’ta feci kaza kamerada: 1 yaralı
Otomobil, iş yerine girdi: O anlar kameraya yansıdı
3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştirmek için polis eskortluk yaptı
Ev alma hayaliyle 1 milyon TL ödeme yapan depremzede, aynı evin 6 kişiye daha satıldığını öğrendi
Antakya’da metruk bina yangını kontrol altına alındı