Adana’da otomobilde 41 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adana'da araştırma polisleri uyuşturucu madde satan kişilere yönelik yaptığı çalışmada bir otomobilin içerisinden 41 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Adana'da araştırma polisleri uyuşturucu madde satan kişilere yönelik yaptığı çalışmada bir otomobilin içerisinden 41 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişide gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, "Huzurunuz Gururumuzdur" sloganıyla vatandaşının huzurunu içi gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik uygulamalar ve sokak aralarında denetimler yapan araştırma ekipleri, durdurdukları bir otomobil içerisinden 41 bin 6 uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili H.Y. gözaltına alındı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor
Alanya’da çayda kaybolan genci arama çalışmalarına yarın devam edilecek
Kahramanmaraş’ta fabrikada yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Osmaniye’de sağanak yağış sonrası dere taştı
Yoldan çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı
Osmaniye’de iş yerinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Antalya merkezli 27 ilde yasa dışı bahis soruşturmasında 36 tutuklama
Mersin’de iskelede mahsur kalan 3 işçi kurtarıldı
Tarsus’ta halat koptu, 2 işçi yaralandı
Pazarda sahte döviz ve altınlarla alışveriş yapmaya çalıştı, esnaf ve zabıtanın dikkatiyle yakalandı