Adana’da panelvanın çarptığı yaya öldü

Adana'da ekmek dağıtımına çıkan sürücü kullandığı panelvan ile karşı karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı.

Adana'da ekmek dağıtımına çıkan sürücü kullandığı panelvan ile karşı karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı. Kazada yaya olan şahıs hayatını kaybetti.

Kaza, Yüreğir ilçesine bağlı Üçok Damgalı Höyüğü Yolu meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen sürücü ekmek dağıtımına çıktığı 34 FY 8247 plakalı panelvan ile karşıdan karşıya geçmekte olan Nihat Sepki (56)'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Sepki yolun sol tarafına savruldu. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nihat Sepki'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazayı yapan sürücü ise polisler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sepki'nin cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Manşetler

Kuralları hiçe sayarak plakasını kapatan sürücüye 140 bin TL ceza
Sahipsiz köpeği sopayla döven şahıs gözaltına alındı
Ormanda parçalanmış erkek cesedi bulundu
Sulama kanalına düşen bir kişi hayatını kaybetti
Husumetlisine ateş açtı, yoldan geçen iki çocuk yaralandı
Denizde cansız bedenleri bulunmuştu: İki arkadaştan birinin cenazesi defnedildi
Osmaniye’de pikap alev alev yandı, sürücü son anda kurtuldu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari aracın çarptığı kadın yaralandı
Osmaniye’de ayağına mangal şişi saplanan çocuk hastaneye kaldırıldı
Ev eşyası yüklü pikap alevlere teslim oldu