Adana’da park ve sokaklarda uyuşturucu içen 55 şahıs yakalandı

Adana'da polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada park ve ara sokaklarda uyuşturucu kullanan 55 şahıs yakalandı.

Adana'da polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada park ve ara sokaklarda uyuşturucu kullanan 55 şahıs yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışmasını sürdürdü. Ekiplerin, parklarda ve ara sokaklarda uyuşturucu madde kullanan kişilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda son bir hafta içinde 55 şahıs yakalandı. Parklarda ve ara sokaklarda uyuşturucu kullanan şahıslardan 140,64 gram bonzai, 4,08 gram bonzai hammaddesi, 6,44 gram esrar maddesi, 124 adet uyuşturucu hap ve 2,22 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan 55 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanımından adli işlem yapıldı.

Manşetler

Adana’da trafik kazası: 1’i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
Kumluca’da hortum seraları parçaladı
Antalya’da kuvvetli sağanak taşkınlara yol açtı minibüste mahsur kalanlar kepçe yardımıyla kurçarıldı
16 yaşındaki Hiranur’un öldürülmesi davasında 3 sanığın yargılanmasına devam edildi
Kayıp alzaymır hastası ormanlık alanda bulundu
Kömür yüklü tırın dorsesinden binlerce kaçak ürün çıktı
Kayıp alzaymır hastası yaşlı adam aranıyor
Osmaniye’de şiddetli rüzgar cami minaresini devirdi
Side büyük plajda günübirlik 15 işletme yıkıldı
Mersin’de depoya baskın binlerce litre kaçak alkol ele geçirildi: 1 tutuklama