Adana’da şehir merkezinde infaz: 1 ölü

Adana'da bir kişi çarşının merkezinde başından tabanca ile vurularak infaz edildi.

Adana'da bir kişi çarşının merkezinde başından tabanca ile vurularak infaz edildi. Şüphelilerin kaçtığı otomobil ve olayda kullandığı tabanca Seyhan Devriye ekibi "Balyoz" timi tarafından ele geçirildi.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen kişiler 34 EHH 593 plakalı otomobil ile Hakan Aksoy'un (38) yanına geldi. Şüphelilerden birisi Aksoy'un yanına yaklaşarak başına ateş açtı. Aksoy kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheliler otomobil ile kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Aksoy'un öldüğünü belirledi. Aksoy cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"Balyoz timi aracı yakaladı"

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekiplerinde görevli "Balyoz" timi şüphelilerin olayda kullandığı otomobili ve tabancayı Ray Sokakta ele geçirdi. Polis şüphelileri yakalama çalışmasına devam ediyor.

Manşetler

Isparta’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Ortaokul öğrencisi akranını saçından tutup yere yatırdı, kafasına ayağıyla bastı
Yayalara yol vermeyen sürücülere ceza kesildi
Antakya’da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Burdur’da uyuşturucu ve yasa dışı bahisle mücadele toplantısı
Bisikletli vatandaşın cebinden paralar yola saçıldı, duyarlı esnaf toplayıp sahibini beklemeye başladı
Antalya’da denize açıldığı kano devrildi, suda 3 saat kurtarılmayı beklerken imdadına deniz polisi yetişti
İskenderun’da muhtarlar, huzurlu yaşam için jandarma ve emniyete teşekkür etti
Karton yüklü kamyonet seyir halindeyken yandı
Isparta’da dolandırıcılık hükümlüsü yakalandı