Adana’da silahlı kavga, 2 yaralı

Adana'da bir fabrikada mal teslimi sırasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Adana'da bir fabrikada mal teslimi sırasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ve pompalı tüfeğin kullanıldığı olayda iki kişi yaralandı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi Karataş Bulvarı'ndaki bir tarım fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, fabrika çalışanı M.A (35), işyerine mal getiren F.A (42) ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.A, hafif ticari aracından tabancasını alıp F.A'ya ateş açmaya başladı. F.A da aracındaki pompalı tüfekle M.A'ya ateş açtı.

Yaşanan çatışmada M.A ve F.A birbirlerini yaraladı. M.A göğüs bölgesinden yaralanırken, F.A göğüs ve bacağından yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri F.A ve M.A'yı hastaneye kaldırdı. M.A'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu